13. dan

Čas v prelepi Valenciji se prehitro izteka. Pred nami sta bila samo še dva delovna dneva in enega smo danes uspešno premagale. Na sam potek dela v slaščičarnah smo se dijakinje že dodobra privadile. Vsak dan od dela odnesemo veliko novosti in predvsem veliko znanja, na področju peke in dekoracije. Vedno se nam ponudijo priložnosti, da dokažemo že pridobljeno znanje do sedaj. Kristina se je danes dokazala v izdelavi korenčkove torte, peke biskvitov in palačink. Sabina je ravno tako znanje pokazala v izdelavi in dekoraciji tort in pripravi polnil ter biskvitov. Špela, Janja ter profesorica pa so spoznale način priprave cateringa s slanimi prigrizki. Popoldanski čas pa smo izkoristile za potepanje po mestu in krajši počitek. Lep pozdrav!


Oreo muffini.
 Mini tortice z vanilijevo kremo in smetano.
 Skodelice s špinačo.
 Tortilija s tuno in gobicami.
 Kardinal tortica.
 Mini pica s lososom.
Sadna nabodala.

Priprava slanega peciva za catering in slaščic. 

Komentarji

Priljubljene objave